Nyheder

Visioner fra Vandkanten

Vi kan ikke lade være, og hvis man ikke gør det som man brænder efter, så spænder man ben for sig selv. Vi bliver bare nødt til at realisere drømmen om at rejse i hestevogn igennem hele Danmark med teater, musik, dans, historiefortælling og kulturelle byttehandler med lokale kulturaktører. Vi kalder det Visioner fra Vandkanten, for visioner er der mange af i de landsbyer vi besøger, hvor folk selv tager fat, fordi de gerne vil have, at der skal ske noget. I April 2021 spænder vi hestene for på Møn og vi spænder dem fra 3 mdr senere i Skagen. Om Gud og de gode tilskudsgivere vil. Gud vil helt sikkert, men pengene må der arbejdes for. Det er vi så i gang med….

Første svar på en af vores ansøgninger kom d 25-03.2020, og det var et tilsagn!!!
Mange, mange tak til Århus Kommunes Kulturudviklingspulje
Her er hvad de skriver:
”Kunstrådet anerkender ansøgerens store erfaring med at skabe karavaneforestillinger og frembringe den karnevalistiske stemning, som kan bringe publikum og aktører sammen, og ønsker at støtte op om slutforestillingen på Aarhus Ø og den tilhørende konference på Godsbanen.”

 

Fish-a-deli cirkus

fish-a_-deli-circus_crop

Kimbri er en del af et spændende samarbejdsprojekt som Restaurant Smag i Ebeltoft har lanceret.

Fish-a-deli cirkus er en blanding af performance, madkunst, cirkustelt, animationskunst, teater, musik og optræden med heste.

I foråret og efteråret 2017 vil vores cirkustelt være fyldt med overraskende indslag, skønne dufte, gastronomi og magi. Vi skal nok bringe nyt om tid og sted, når tiden nærmer sig.

Indtil da kan man læse mere om projektet her.